Om os

Galleri C

Fotograf og galleriejer Claus Kirkeberg

Da det i efteråret 2020 blev muligt at leje kælderen Arkonagade 19 startede ideen om at indrette galleri i de fire rum som udgør Arkonagade 19, kælderen. Jeg har med mere end 35 år fotografisk erfaring samlet en del fotografier hvoraf nogle udstilles i galleriet og flere vises på hjemmesiden.

Der har senest været systue i lokalerne og efter en større renovering var det muligt den 5. december 2020 at åbne dørene for offentligheden til en fernisering med skulpturer af Henrik Glahn og fotografier af Claus Kirkeberg.

Det er ideen, at der løbende skal udstilles nye fotografier i lokalerne og at der på sigt også vil blive udstillinger med gæsteudstillere – primært indenfor kunstfotografi. Sideløbende udstilles i perioder skulpturer eller keramik som naturligt harmonere med de udstillede fotografier.

 

Tidligere Udstillinger

Udstillet billedserien "En kvadratmeter" i farverhammersgård i Roskilde og "Fotomix" på Palæfløjen også i Roskilde.

Udstillet i mere en 100 firmakunstforeninger bl.a. Novo Nordisk, Ringsted Sygehus, Toms, Alka, NCC.

Hvem er Fotografen?

Claus Kirkeberg

Interessen for at fotografere startede i begyndelsen af 1980’erne og har holdt ved siden. Har prøvet lidt af hvert i forskellige perioder. Fotografering af børn i børnehaver, bryllupsfotografering, familieportrætter og lidt virksomhedsopgaver.

Men det har altid været mine “egne” motiver som har været det vigtigste og det spændende. De bedste skud gennem årene er blevet udstillet – oftes i firmakunstforeninger og har primært solgt billeder derigennem.

 
 
 
 
 
 
 

Motiverne er ofte hentet i naturen og gerne i makrouniverset. Der leges med lys, farver og komposition for at fremstille stilistiske seværdige fotografier.

Størstedelen af billederne er fanget i Dannark med der er også billeder fra Lapland, USA, Italien og sidst Island.

Min ambition er gennem denne hjemmeside og Galleri C at vise de bedste af mine fotografier og forhåbentlig skabe så stor interesse at du får lyst til at have et fotografi (i den rigtige størrelse) hængende i dit hjem. Det er den største anerkendelse man kan få.

 
 
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.