Galleriet

Udstillingslokaler i hjertet af vesterbro

Galleri C

Da det i efteråret 2020 blev muligt at leje kælderen Arkonagade 19 startede ideen om at indrette galleri i de fire rum som udgør Arkonagade 19, kælderen. Jeg har med mere end 35 år fotografisk erfaring samlet en del fotografier hvoraf nogle udstilles i galleriet og flere vises på hjemmesiden.

Der har senest været systue i lokalerne og efter en større  renovering var det muligt den 5. december 2020 at åbne dørene for offentligheden til en fernisering med skulpture af Henrik Glahn og fotografier af Claus Kirkeberg.

Det er ideen, at der løbende skal udstilles nye fotografier i lokalerne og at der på sigt også vil blive udstillinger med gæsteudstillere – primært indenfor kunstfotografi. Sideløbende udstilles skulpture eller keramik som naturligt harmonere med de udstillede fotografier.

Fotograf og galleriejer Claus Kirkeberg

 

 

I galleriets åbningstid kan man kigge forbi og se de udstillede fotografier og få svar på eventuelle spørgsmål. Der vil være udstillet mellem 40-50 fotografier opsat i forskellige rammer så man kan se hvordan det endelige fotografi præsentere sig.

Såfremt galleriets åbningstider ikke lige passer så kontakt Claus på tlf. 20101290 så finder vi en løsning på det.

Er du selv fotograf, keramiker eller lign. og eventuelt kunne tænke dig at udstille i en del af galleriet så skriv en mail til claus@galleri-c.com.

Vi kan også tilbyde udstillinger i firmakunstforeninger med 20-40 billeder. Skriv til claus@galleri-c.com så finder vi en løsning som passer netop til jeres kunstforening.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.